Tılsım

Tılsım

Tılsım kelimesini hepimiz biliriz ancak anlamını hiçbir zaman tam olarak bilmeyiz. Bu özel kavram en genel ifade ile yapılan bazı özel işlemlerin ardından ortaya çıkan özel enerjilere verilen isimdir. Bu enerjiler işlemlerin yapılış amacına göre insanlara etki edip istenen şekilde davranmalarına vesile olurlar. Tılsım denince akla genellikle büyüler veya buna benzer uygulamalar gelir. Gerçekten de duru görü yeteneği olan kişilerin yaptıkları büyü uygulamaları veya buna benzer uygulamalar her zaman için insanların ilginç şekillerde etkilenmelerine ve bu etkiler ile farklı şekilde düşünüp davranmalarına neden olmaktadır. Bu tarz uygulamalardan sonra istenen tılsımı ortaya çıkarmak için yüksek bir deneyim ve pratik gerekir. Çünkü büyüler veya bunlara benzer uygulamalar daima zor ve bir o kadar da ilgi çekici uygulamalar olmuşlardır.

Özellikler bu konularda eğitim veren herhangi bir okulun olmaması ve insanların bu özel işlemleri öğrenebilmeleri için yeterli kaynak olmaması çoğu zaman kendilerini kanıtlamış deneyimli kişiler ile zaman geçirip kendilerini geliştirmelerini gerektirmektedir. Tılsım kelimesi yerine birçok kişinin manevi enerji kelimesini kullanmaları insanların bu kelimeye yabancılaşmalarına neden olmuştur. Aslında kalıp olarak aş anlamlı olan bu iki kelime aynı anlamı içerir ve birbirlerinin yerine kullanılabilirler. Tılsımların etkileri ile istedikleri kişileri etki altına alabilen insanlar bu ve benzeri konularda gelen talepleri en kısa zaman içinde yerine getirmek için tüm bilgi ve birikimlerini kullanırlar.

Bu makale hakkında görüşlerinizi yorum yapın. Aynı zamanda  tüm merak ettiklerinizi yorum yaparak sorabilir ve yorumunuza cevap alabilirsiniz.

Medyum Sezai

Exit mobile version