Büyü Belirtileri

Büyü Belirtileri

İnsanların maruz kaldıkları büyüleri anlamaları kimi zaman mümkün olmazken bu konu hakkında bilgileri olan kişiler durumu kısa sürede fark ederler ya da en azından Üzerlerinde bir büyünün etkisi olduğundan şüphe duyarlar. Büyü belirtileri uygulamayı yapan kişilerin başarılarına ve yapılan büyünün çeşidine göre çoğu zaman kısa süre içinde kendini gösterir ve bazı durumlarda çok şiddetli acıların çekilmesine neden olabilir. Bu sebeple her ne olursa olsun insanların yapacakları büyü uygulamalarından etkilenmesini istedikleri kişilerin istenenden daha fazla zarar görmemesi için daima dikkatli olmaları ve gerek görüldüğü takdirde büyü bozma işlemini yapmak için zaman kaybetmemeleri önerilmektedir.

Her zaman insanların ilgi duyduğu bir alan olmasından dolayı büyüler hem gizemlerini hem de popülaritesini korumuşlardır. Büyü belirtileri hakkında da araştırma yapan çoğu kişi özellikle kara büyüler gibi kötü amaçlar için yapılan uygulamaların insanları ne kadar zor durumlara soktuğu hakkında edindikleri bilgileri ardından işin ciddiyetini daha iyi anladıklarını belirtmektedirler.

Bu sebeple yapılacak olan uygulama her ne amaçla yapılırsa yapılsın mutlaka büyü belirtilerinin takip altında olması ve kontrolden çıkması durumunda zaman kaybetmeden müdahale edilmesi gerekmektedir. Medyumların her zaman için farklı amaçlar için büyü talebi aldıkları bilinmektedir. Burada önemli olan kendilerinden yardım talep eden kişileri büyü belirtileri konusunda uyarmaları ve mutlaka beklenmedik etkiler olduğu takdirde kendilerine yeniden başvurmaları konusunda uyarmaları her iki taraf içinde çok önemlidir.

Medyum Sezai

Exit mobile version