Astroloji

Astroloji

Özellikle duru görü yeteneği olan kişilerden fal bakma ve farklı konularda birçok kişinin faydalandıkları ve genel adı ile gökyüzü bilimi olarakta bilinen astroloji, insanların doğum tarihlerindeki veya bulundukları gündeki gökyüzü durumuna bakılarak yorumlar yapılmasına ve gelecekleri hakkında ipuçları elde edilmesine yardımcı olmaktadır. Bu konu hakkında insanların her zaman araştırmalar yapmaları ve daha fazla bilgiye ulaşmak için mümkün olan tüm kaynakları incelemeleri astroloji bilimini her zaman popüler yapmıştır.

Duru görü yeteneği, kendilerinden fal bakma amacı ile yardım talep eden insanlara özellikle sahip oldukları bilgileri kullanarak doğum tarihlerinden yola çıkıp gelecekleri hakkında bilgiler vermeye çalışırlar. Aynı zamanda bu alanda yapılan çalışmalarda birçok farklı bilim dalından da faydalanan uzmanlar her gezegenin sahip olduğu farklı özellikler olduğunu ve hem kendi konumlarının hem de diğer gezegenlere göre konumlarının insanların gelecekleri veya şahsiyetleri hakkında bazı özel ipuçları verdiklerini belirtmektedirler.

Hatta astroloji bilimi ile ilgilenen kişiler yine aynı şekilde gökyüzündeki gezegenlerin insanların o an ki psikolojik durumlarını dahi direkt olarak etkileyebildiğini ve bu sebeple yakın zamanda insanların hangi duruma ne gibi davranışlar ile tepki vereceklerini anlamaya çalışmaktadırlar. Son derece özel ve dünya genelinde en çok ilgi gören bilim dallarından biri olan astroloji hakkında özellikle doğru kaynaklar tercih edildiği takdirde herkes yeterli bilgiye sahip olabilmektedir. Sitemizde yazılan makaleler bilgilendirme amaçlı yazılmaktadır. Sitemizde görüş ve önerilerinizi yorum şeklinde yazabilir ve yorumunuza cevap alabilirsiniz.

Exit mobile version